Krémový prášek je homogenní bez mechanických nečistot slabě nažloutlé barvy, příjemné vůně po vanilce, bez cizích pachů. Chuť typická pro výrobky ze škrobu s vanilkovou příchutí. Krémový prášek se vyrábí smícháním škrobu kukuřičného, pšeničného, barviva E160a, vanilkového aroma.
Aplikace krémového prášku - cukrářské krémy, šlehačkové náplně, zmrzliny, pekařské výrobky
Další varianty krémového prášku:
a) Krémový prášek instantní za studena rozpustný
b) Krémový prášek bezlepkový s obsahem lepku max. 20 mg/kg
Balení: papírové pytle 15 kg.
Doporučený návod na použití:
Z litru mléka odlijeme cca 250 ml do nádoby, ve které rozmícháme 120-150 g krémového prášku. Zbývající mléko, cca 750 ml nalijeme do další nádoby, přidáme 100 - 250 g cukru a uvedeme do varu. Poté vmícháme do vroucího mléka dobře promíchaný krémový prášek a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
Krnovská škrobárna spol. s r.o.
Čsl. Armády 921/60
Krnov - Pod Cvilínem
794 01
www.krnovskrob.cz
Mgr. Markéta Najdková
obchodní náměstek
Tel.: +420 554 637 286
Fax: +420 554 637 280
jazyková vybavenost:
čeština, angličtina
Kontaktní formulář >>
Lenka Rohnerová
obchodní referent
Tel.: +420 554 637 285
Fax: +420 554 637 280
Kontaktní formulář >>
Název produktu: Krémový prášek s vanilkovou příchutí | ||
Místo původu: Česká republika | ||
Velikost produkce: dle dohody | Minimální velikost dodávky: dle dohody | |
Cena za kus: dle aktuálního ceníku | ||
Kvalita, bezpečnostní certifikace: ISO 9001, ISO 22000 |
Bramborový škrobV technických odvětvích se bramborový škrob uplatňuje jako základní ...
www.lyckeby.cz